CERIT dobitnik priznjanja od strane Federalnog minostarstva obrazovanja i nauke

Objavljeno: 04.12.2023


Sa zadovoljstvom dijelimo s vama iznimno radosnu vijest! Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke dodijelilo je CERIT - Centru za edukaciju, robotiku, inovacije i tehnologiju prestižno priznanje "Prijatelj nauke". Ovo značajno priznanje predstavlja ne samo veliku čast za CERIT nego i potvrdu iznimnih doprinosa u području obrazovanja, robotike, inovacija i tehnologije.

 

Ceremonija dodjele ovog prestižnog priznanja održat će se 12. prosinca 2023. u Mostaru, s početkom u 12:00 sati. Ovaj događaj označava važan trenutak u kojem će CERIT primiti zasluženo priznanje za izuzetan doprinos razvoju nauke i unapređenju obrazovanja.

 

Ponosni smo na postignuća CERIT-a i zahvaljujemo se svima koji su neizmjerno doprinijeli ovom uspjehu. Kroz zajedničke napore, ostvarujemo značajan napredak u promicanju znanja i tehnoloških inovacija. Ovom prilikom želimo posebno istaknuti i zahvaliti ministrici Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke, prof. dr. Jasnu Duraković, koja stoji na čelu ovog važnog sektora.

 

Ovo priznanje nije samo nagrada za prošle uspjehe, već i poticaj za daljnji rad i predanost u izazovima koji predstoje. Radujemo se svečanosti dodjele priznanja i nastavku saradnje s ciljem unapređenja edukacije, tehnologije i inovacija u našem društvu.

 

Hvala vam na podršci i sudjelovanju u zajedničkom trudu za izgradnju bolje budućnosti kroz znanje i obrazovanje.


Galerija